Even voorstellen...

Zanger, acteur, schrijver en theatermaker. Dit zijn slechts een paar woorden waarmee ik mijzelf zou willen omschrijven. Na mijn studie 'Leisure Management' aan de NHTV International School in Breda en de studie 'Muziektheater' aan het CODARTS Conservatorium Rotterdam heb ik ruime ervaring opgedaan in de theaterwereld. Tijdens mijn werkzaamheben bij familieentertainmentproducent Van Hoorne Entertainment was ik mede verantwoordelijk voor de ontwikkeling, productie en deels uitvoering van ruim 25 theaterproducties, waaronder vele Sprookjesmusicals, 1953 De Musical en Suske en Wiske - en de Circusbaron, diverse televisieseries én een groot aantal evenementen, zoals het AFAS Sprookjesconcert en Het Landgoed van Sinterklaas op Duinrell.

Vanaf 2017 heb ik letterlijk mijn horizon verbreed door twee jaar te gaan voor de Duitse rederij AIDA Cruises. Hier was ik als zanger te zien in een breed scala aan shows met muziek van ABBA tot Queen en van Franse chanssons totaan Duitse Schlagers.

Na mijn terugkomst in Nederland ben ik mijn eigen onderneming gestart, Bart Mijnster - Theater & Events. Vanuit dit bedrijf werk ik voor diverse opdrachtgevers, waaronder De Efteling en attractiepark Toverland. Daarnaast ben ik betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe entertainmentconcepten, schrijf ik scripts en liedteksten én ben ik als solo-zanger inzetbaar op feesten en (bedrijfs)evenementen.

Heb ik uw interesse gewekt? Kijkt u dan rustig nog even verder op deze website óf stuur een e-mail met uw vragen naar Info@BartMijnster.nl

© 2019 Bart Mijnster - Theater & Events
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin